Outdoor Gelderland - Paardensportcentrum Lichtenvoorde

14-06-2023

Paardensportcentrum Lichtenvoorde en wat een geweldig weekend was dat. We kijken uit naar de komende editie van woensdag 14 tot en met zondag 18 juni 2023

 

Onze Food4Animals stand vindt u ook dit jaar weer bij Outdoor Gelderland!

Speciale aanbiedingen en koopjes. Kom gezellig langs.

 

Voor meer informatie kijk op de website van Outdoor Gelderland.

 

Outdoor Gelderland

Qualifier for the Olympic Games

Paris 2024

Impressie

Outdoor Gelderland verhuisde in 2022 naar Paardensportcentrum Lichtenvoorde en wat een geweldig weekend was dat. We kijken uit naar de komende editie van woensdag 14 tot en met zondag 18 juni 2023. We hopen dat je er weer bij bent.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft opnieuw spectaculair te worden.

Outdoor Gelderland 2023 is aangewezen als kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen in 2024. Vijf dagen lang staat Paardensportcentrum Lichtenvoorde in het teken van (inter)nationale topsport en zijn er tal van side events gericht op duurzaamheid, innovatie en netwerken.

Naast een programma voor de kinderen inclusief Bixie zal de zaterdagavond weer in het teken staan van het Dressuurgala. We verklappen binnenkort meer hierover.

Outdoor Gelderland is veel meer is dan alleen paardensport. De sfeervolle Culifair, de verscheidenheid aan zakelijke bijeenkomsten, het promodorp, de kinderattracties en het evenemententerrein trekken vele bezoekers.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Outdoor Gelderland 2022! Zet je ons alvast in de agenda?