Alles voor op stal

Ook als het gaat om hulpmiddelen en attributen die uw comfort of het comfort van de dieren op stal ten goede komen, biedt Food4Animals een ruime keuze aan producten.

 

 

Welk gereedschap bieden wij aan?

Wij hebben al het gereedschap dat u nodig heeft op stal. Voor het uitmesten van de stal hebben we mestvorken van verschillende materialen, in verschillende kleuren. De mestvorken en stelen zijn apart of als set verkrijgbaar. Voor het snelle opruimen hebben we mest opraapharken en bakken. We verkopen zelfs een zaagselstrooier die de stal voor u opstrooit. Natuurlijk verkopen we ook bezems.

 

Voor de klauw- en hoefverzorging is er ook genoeg verkrijgbaar. Hoefkniptangen, hoefmessen, hoefraspen, klauwmessen, klauwscharen en klauwslijpschijven; we hebben het allemaal. Tot slot hebben we ook nog scheerapparaten voor zowel paard als schaap met scheermesjes in verschillende maten.

 

 

Hoe houd ik de stal schoon?

Hierboven schreven we al over de producten die we hebben om de stal uit te mesten maar soms wil je het grondiger aanpakken. Voorkom en verhelp virussen en bacteriën met ontsmettings- en schoonmaakmiddelen. Voor optimale reiniging hebben we hogedrukspuiten en vloertrekkers.

 

 

Waar berg ik mijn spullen op?

Dat zadel kan je natuurlijk niet ergens in de hoek gooien. In de ‘’zadelkamer’’ hebben we zadelhouders en zadelhoezen. Ook hebben we hoofdstel-, halster- en dekenhouders. Weet u niet waar u die zwepen moet laten? Zwepenhouders zijn ontzettend handig. Door het netjes opbergen houdt u al uw spullen mooi en heeft u er langer plezier van.

 

 

Wat moet er in de stal?

Vanzelfsprekend hangen er een voer- en drinkbak in de stal van uw dier, maar dan de keus; heeft u liever een emmer water of een automatische drinkbak? Ook de voerbakken zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Daarnaast is er vaak het probleem met dieren die hun hooi door de hele stal verspreiden. Om dit te voorkomen hebben we hooiruiven. Waar u het voer moet bewaren? Dat kan in een voederton. Tegen de verveling zijn er anti-stress ballen of likstenen. Handig hieraan is dat ze vaak veel vitaminen en mineralen bevatten!

 

 

Welke werkkleding heb ik nodig?

U wil natuurlijk niet in uw goede kleding door de stal lopen. Denkt u vies te worden? Dan is een overal of jas misschien wel handig. Ook zijn er werkhandschoenen om uw handen te beschermen. Wij hebben overal aan gedacht; ook voor de imker is er geschikte kleding.

 

 

Wat kan ik doen tegen kou en vorst?

In de koude maanden kunt u ook bij Food4Animals terecht. Om te voorkomen dat uw leidingen bevriezen hebben we Defrost en vorst beschermingsdraden. De stallen zijn warm te houden met de verschillende lampen uit ons assortiment.

 

 

Mocht u een bepaald product niet tegenkomen in de webshop van Food4Animals of heeft u een vraag over uw dier of een van onze producten, dan helpen wij u daar graag mee. U dient dan een bericht te sturen naar ruitershop@Food4Animals.nl.