Alles wat u wenst voor uw weide

Een goed geoutilleerde en schone stal is één ding, maar ook uw weide moet in orde zijn voor uw dieren. Veiligheid staat daarbij voorop en dat begint en eindigt met een goede afrastering en/of omheining. Food4Animals heeft alle materialen in voorraad om u daarbij te helpen.

 

Wat hebben wij voor uw weide?

In onze webshop hebben wij verschillende aardingskabels, aardingspaken, bliksembeveiligers en bliksemafleiders. Ook treft u afrastertesters en een tal van batterijen en schrikdraadapparaten aan in ons assortiment. Als het gaat om bedrading kunt u kiezen uit Excellent staaldraad, Excellent koord of Excellent lint van diverse diktes.

 

Voor welke dieren zijn de FOOD4ANIMALS weide producten?

Voor elk soort draad zijn er in onze webshop ook bijpassende plaatjes, spanners en verbinders te vinden. Voor schapen en pluimvee verkoopt Food4Animals diverse netten die voor de optimale afweer zorgen en uw dieren daardoor netjes in het gareel houden. Of het nu om paarden, koeien, schapen of vogels gaat: met de sterke en betrouwbare materialen uit onze webshop voorkomt u dat uw dieren uit uw weide kunnen ontsnappen.

 

Hoe kom ik het benodigde gereedschap?

Uiteraard biedt Food4Animals ook het juiste gereedschap om die materialen te verwerken. Van afrastertangen tot grondboren en van haspels tot mokers om de palen mee in de grond te slaan. Instappalen zijn er trouwens ook, in diverse lengtes, materialen en kleuren. En u heeft als klant bij ons de keuze uit meer dan dertig soorten isolatoren en een ruim assortiment poortgrepen.

 

Wellicht kunt u een bepaald product niet meteen in onze winkel vinden of heeft u juist een vraag over een van de artikelen uit onze webshop. Neem dan contact met Food4Animals door ons een email te sturen. Wij helpen u graag verder.