De dierenapotheker

In de Food4Animals online dierenapotheek staat een scala aan producten voor de verzorging van uw dier. Onze apotheek richt zich niet alleen op honden en katten, maar ook op paarden, koeien, schapen, varkens, gevogelte en pluimvee. In de apotheek hebben wij URA ontwormingsproducten. supplementen en middelen ter ondersteuning van de conditie, weerstand, spieren, gewrichten en hoeven en natuurlijk producten om ziektes te voorkomen en verhelpen.

 

 

Wat is het beste ontwormingsproduct voor mijn dier?

Food4Animals heeft ontwormingsproducten voor paarden, rundvee, schapen, varkens, honden en katten. Wilt u weten wat het juiste ontwormingsproduct voor uw dier is? Na op ‘’medicatie op recept’’ geklikt te hebben, kunt u links in het menu de juiste diersoort selecteren waarna de mogelijke wormenkuren overblijven. In de productbeschrijving staat beschreven voor welke wormsoort het product geschikt is; denk aan spoelworm, bloedworm of lintworm.

Onze wormenkuren zijn enkel op recept verkrijgbaar, hiervoor kunt u naar uw dierenarts.

 

 

Hoe verzorg ik de wond het best?

Dieren willen nog wel eens een wondje oplopen. Om ervoor te zorgen dat dit niet erger wordt, hebben we verschillende wondverzorgingsproducten. Denk aan acederm, betadine, jodium en calendula. Met de producten van Food4Animals kunt u zelf de wond reinigen en verzorgen. Zo voorkomt u dat de wond gaat ontsteken. Mocht dit wel gebeuren dan hebben we hier ook producten voor onder ‘’ziekte’’.  

 

 

Waarom voedingssupplementen gebruiken?

Er zijn voedingssupplementen voor veel verschillende doeleinden. Denk aan voedingssupplementen om de vitamines en mineralen aan te vullen maar ook tegen specifiekere problemen zoals hoefproblemen, artrose, artritis en andere gewrichtsproblemen. Ook zijn er supplementen voor een betere afweer, meer energie of sneller spierherstel en supplementen die helpen bij problemen met de darmen, luchtwegen, spijsvertering, zandophoping of ontstekingen. Uiteraard zijn er ook supplementen speciaal voor jonge dieren.

 

 

Hoe voorkom en bestrijd ik ziekte bij mijn dier?

Is uw dier ziek? Waarschijnlijk hebben wij hier wel iets voor. De dierenapotheker heeft producten tegen verschillende ziektes bij uw dier. Neem bijvoorbeeld melkziekte of uierziekte bij koeien, wij van Food4Animals hebben vele producten ter voorkoming en bestrijding hiervan. Heeft uw dier last van zijn darmen? Ook hiertegen hebben we genoeg producten.

Gebruik Coffea 2 in 1 als booster bij alle ziekten en aandoeningen waarbij sprake is van gebrek aan eetlust en lusteloosheid. Het zal uw dier oppeppen en de eetlust opwekken, hierdoor zal uw dier sneller herstellen. Voor producten om ziekte en kwaaltjes te voorkomen kunt u ook kijken onder het kopje supplementen.

 

 

Mocht u een bepaald product niet tegenkomen in de webshop van Food4Animals of heeft u een vraag over uw paard, supplementen, geneesmiddelen of andere producten, dan helpen wij u daar graag mee. U dient dan een bericht te sturen naar ruitershop@Food4Animals.nl.