Optimale verzorging van uw pluimvee/gevogelte

Niet alleen onze huisdieren en grote stal- en weidedieren hebben goede verzorging en aandacht nodig. Ook pluimvee en vogels. De webshop van Food4Animals biedt ook voor deze dieren de juiste producten.

 

 

Wat doe ik tegen ongedierte op mijn vogel/pluimvee?

In onze webshop hebben we verzorgingsartikelen en hulpmiddelen om de minuscule lastpakken op je vogel/pluimvee op een effectieve manier aan te pakken of voorkomen. Voor alles is er wat; of het om bloedluis, spoelworm, haarworm of ander ongedierte gaat. Zo is er bijvoorbeeld bloedluis concentraat dat deze parasieten in een mum van tijd verjaagt. Het concentraat is verkrijgbaar in spray- en poedervorm. Deze producten zijn te vinden in de categorie ‘’ongedierte bestrijding, op het dier’’.

 

 

Welke verzorgingsproducten zijn er voor mijn vogel/pluimvee?

Om uw vogel te verzorgen zijn er verschillende producten zoals zitstokken. Zitstokken zijn niet alleen leuk maar ook goed voor zowel de nagels als snavel van uw vogel. Veel zitstokken zijn extra ruw waardoor de nagels tijdens het zitten, meteen verzorgd worden. Ook zijn er vogelbadjes verkrijgbaar. Veel parkieten zijn er gek op zichzelf te reinigen, hier is dit badje perfect voor.

Overige verzorgingsproducten zoals supplementen of producten voor de gezondheid van uw dier zijn verkrijgbaar in onze dierenapotheek.

 

 

Is er speelgoed voor mijn vogel?

JW heeft enkele leuke speeltjes voor in de kooi van uw vogel. Zo voorkomt u dat uw vogel zich gaat vervelen. Denk aan (bewegende) spiegeltjes of een boksbal waar uw vogel tegen kan duwen en aan kan trekken en schudden. Deze speeltjes zullen uw vogel uren bezig houden!

 

 

Zijn er producten voor het voeren van mijn vogel?

Ook voor het voeren of het water geven van uw vogel/pluimvee is er genoeg. Denk voor pluimvee aan de grotere voer- en watertorens waarmee u meerdere dieren tegelijk kan voorzien van water en/of voer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Voor de kleinere vogels zijn er kleinere feeders of houders voor andere voersoorten of beloningen. Voor kippen zijn er ook hentastic producten verkrijgbaar, zoals de hentastic chick stick feeder.

 

 

Wellicht bent u op zoek naar een bepaald product dat u niet meteen in onze webshop kunt vinden. Of misschien heeft u als duivenmelker, kippenhouder of vogelliefhebber vragen over een van de artikelen die Food4Animals aanbiedt. Neem dan contact met ons op door ons een mail te sturen naar ruitershop@Food4Animals.nl.