Alles wat u nodig heeft voor uw hond of kat

Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden wel een hond of kat. Deze dieren worden na verloop van tijd echt onze maatjes en we willen ze dan ook zo goed mogelijk verzorgen. Wij van Food4Animals snappen dit en hebben een assortiment samengesteld waarin u alles kunt vinden om zo goed mogelijk voor uw maatje te kunnen zorgen.

 

 

Welke mand of kussen is geschikt voor mijn dier?

Food4animals biedt verschillende manden en kussens. Het verschil zit hem in het materiaal en de dikte, maar ook in de maat en in de kleur. Sommige matten zijn ook geschikt om mee te nemen op reis, andere zijn puur voor thuis. In de beschrijving van elk product kunt u vinden maar de mand of het kussen geschikt voor is. Kijk voor de warme dagen ook eens naar de coolpets dog mat of de AFP fresh breeze mat, je hond zal je dankbaar zijn!

 

 

Hoe maak ik reizen met mijn dier aangenaam voor hem en mij?

Veel mensen nemen tegenwoordig hun hond mee op vakantie. Dit is natuurlijk ook hartstikke leuk. Om de vakantie en de reis zo aangenaam mogelijk te maken, verkopen wij verschillende matten voor je hond om op te liggen en verschillende tuigjes en riemen om je hond bij je te kunnen houden. Voor wat kleinere honden zijn er ook travelbags.

 

 

Hoe verzorg ik mijn hond of kat juist?

Honden en katten hebben de juiste verzorging nodig. Deze verzorging kunt u geven met de verzorgingsproducten van Food4Animals. Wij verkopen borstels en tandverzorgingsproducten voor uw hond en kat. Zo houdt u de vacht, huid en het gebit van uw dier gezond.

Ook verkopen we verschillende voer en drinkbakken. Denk aan gewone bakken maar ook fonteintjes en dispensers. Daarnaast is de juiste voeding een groot deel van de verzorging, een goed idee is de ras specifieke voeding van yourdog.

 

 

Hoe bestrijd ik vlooien en teken?

Iets waar elke hondeneigenaar mee te maken krijgt zijn teken. Om deze ongewenste beestjes te voorkomen en verwijderen hebben we verschillende tekensprays en removers. Tegen vlooien zijn er verschillende anti-vlooien producten zoals antivlooienmiddel om in te geven in pipetvorm maar ook vlooienbanden en sprays.

 

 

Wat is het juiste ontwormingsproduct voor mijn dier?

Het aanbod van ontwormingsproducten is zo groot, dat het logisch is dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Ook Food4animals heeft producten voor de ontworming van uw hond of de ontworming van uw kat. Wij maken het echter makkelijk om het juiste ontwormingsmiddel te vinden. Om te beginnen kunt u filteren op de diersoort waar u een ontwormingsproduct voor nodig heeft, hierna kunt u in de productbeschrijving vinden tegen welke wormsoort(en) het product geschikt is. Denk aan spoelworm, lintworm, zweepworm, haakworm en andere soorten worden bij honden en katten.

 

 

Welke speeltjes zijn er voor mijn hond of kat?

Het aanbod van speeltjes voor honden en katten is reusachtig en ook wij van Food4Animals hebben een gigantisch aanbod. Er zijn ballen, botten, kauwspeeltjes, gooispeeltjes; je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Kijk eens in onze webshop voor het fantastische aanbod!

 

 

Mocht u een bepaald product niet tegenkomen in de webshop van Food4Animals of heeft u een vraag over uw dier of over producten, dan helpen wij u daar graag mee. U dient dan een berichtje te sturen naar ruitershop@Food4Animals.nl.