Leveringsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen zijn de navolgende levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Bestellingen plaatst u per doos of per eenheid.
Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.

De gehanteerde BTW-tarieven vindt u terug op uw factuur, 21% voor luxe goederen en 6% voor consumptiegoederen.
Voor transportkosten binnen Benelux en Duitsland brengt Food4Animals € 4,- in rekening, boven de €50,00 berekend Food4Animals geen verzendkosten.


Voor bezorging buiten Nederland kunt u hier een overzicht downloaden
Alle aanbiedingen van Food4Animals zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product. Food4Animals heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u middels e-mail op de hoogte gesteld. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren.
Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. Zie ook onze rubriek "Privacy".
Food4Animals is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd of u krijgt een alternatief aangeboden. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Afbeeldingen van verpakkingen of etiketten kunnen afwijken.