Retourneren

Onderstaand vindt u alle informatie over de 14 dagen zichttermijn en de voorwaarden bij het retourneren van een bestelling uit onze webshop.

14 dagen zichttermijn:

Wanneer u koopt op afstand, bijvoorbeeld bij een webshop, heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in nadat u uw bestelling ontvangen heeft.

Voor u als consument betekent dit dat u een product binnen 14 kalenderdagen mag retourneren. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor rekening van de klant.

Gedurende de 14 dagen zichttermijn mag u het product voorzichtig uit de verpakking halen en bekijken. Het product mag echter niet in gebruik genomen worden.

Producten waarbij de pasvorm belangrijk is, mogen voorzichtig gepast worden. Het is echter niet de bedoeling dat producten uitgeprobeerd worden.

Indien wij vermoeden of concrete aanwijzingen hebben dat een product op dusdanige wijze gebruikt is dat het niet meer verkoopbaar is, dan behouden wij ons het recht voor om het aankoopbedrag niet te vergoeden. In dat geval

zullen we het betreffende product naar u terugsturen.

Retour sturen

Conform de zichttermijn van 14 kalenderdagen mag u het bij ons bestelde product in deze periode aan ons retourneren. Voorwaarde is wel dat u het product terugstuurt in de onbeschadigde, originele verpakking en het product ongebruikt is danwel sporen van gebruik vertoont.

Indien de verpakking beschadigd is of het product sporen van

gebruik of schade vertoond, dan behouden wij ons het recht voor het aankoopbedrag niet of niet volledig te vergoeden.

We stellen het op prijs wanneer u eerst contact opneemt met ons voordat u een product retourneert. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Het aankoopbedrag zal met de eventueel betaalde verzendkosten binnen één week na ontvangst van de retourzending aan de klant terug worden overgemaakt.

Voegt U bij een retourzending altijd de originele factuur of kopie van deze factuur toe.

Daarnaast willen wij u vragen om de reden van retour bij te voegen zodat wij hier een verbeteractie op kunnen ondernemen. U bent echter niet verplicht de reden te vermelden.

Een retourzending kunt u adresseren aan:

Food4Animals

Zwanenveld 6

6852LX Huissen